Bijzonder overnachten Drenthe

Bijzonder overnachten Drenthe

Bijzonder overnachten Drenthe doe je bij 25 Graden Noord. Bij ons kun je heerlijk slapen tussen het groen, wakker worden bij het gekwetter van vogels en met de zachte geur van bosgrond in je neus. Overnachten in Drenthe doe je namelijk heerlijk in de natuur!

Wij hebben verschillende accommodaties, waarbij De Jachthut en De Moera heerlijk tussen het groen liggen.

De Jachthut

De Jachthut is een uniek, A-vormig natuurhuisje, gemaakt van verschillende (gebruikte) materialen. Het staat aan de rand van ons terrein, op een afstandje van onze activiteiten en andere accommodaties en wordt omringd door de prachtige natuur van Drenthe. Het huisje heeft plaats voor vier personen en is volledig ingericht met een eenvoudige keuken en een gezellige huiskamer. Een toilet zit in het huisje, douchen kan in het sanitair gebouw vlakbij op ons terrein.

weekendje weg huisje natuurlijk drenthe vakantiehuisje huren in het bos tiny house vakantie met kinderen
natuurhuisje huisje in het bos Drenthe overnachten tiny house huren De Moera

De Moera

De Moera is ook volledig ingericht voor vier personen. Dit houten natuurhuisje staat midden in het groen en stap je van de veranda, dan ben je direct één met de natuur. Het huisje heeft een eenvoudige keuken en een gezellige woonkamer. Op de benedenverdieping heb je een eigen toilet, als je wilt douchen kan dat in het verwarmde sanitair gebouw op het terrein.

Bijzonder overnachten Drenthe

Zowel de Jachthut als de Moera zijn het hele jaar te boeken voor het overnachten in Drenthe.

Verblijf je in één van onze accommodaties, dan mag je gebruik maken van alle activiteiten die 25 Graden Noord biedt, zoals het beachvolleybalveld, de jeu de boules baan en de zwemvijver. Ons terrein is kindvriendelijk en er staat een enthousiast team voor je klaar als je een activiteit wilt ondernemen. Dit moet je dat wel los boeken en is niet inbegrepen bij de prijs.

Ook bijzonder overnachten in Drenthe? Boek je verblijf bij 25 Graden Noord!