Bijzondere accommodaties

Bijzondere accommodaties

Jij bent op zoek naar bijzondere accommodaties. Of je nu een weekje weg wil met je gezin of op een familieweekend gaat, bij 25° Noord vind je echt iets bijzonders.  Met 5 verschillende accommodaties hebben wij genoeg plek voor jouw groepje om heerlijk te kunnen overnachten midden in de Drentse natuur. 

Bijzondere accommodaties op een vier hectare groot terrein

Verspreid over ons vier hectare groot terrein vind je onze groepsaccommodaties, huisjes en andere faciliteiten die speciaal ingericht zijn voor zowel grote als kleine groepen. We hebben alle ruimte om je te ontvangen, tot wel 45 personen in onze grootste accommodatie!

Tijdens je verblijf mag je vrij gebruik maken van ons 4 hectare terrein boordevol met leuke obstakels, activiteiten en spellen. Ook mag je bijvoorbeeld een kampvuur maken voor een maaltijd, marshmallows of gewoon de gezelligheid!

Hier bij 25° Noord hebben wij 4 verschillende accommodaties waarin je kan verblijven. We hebben ze voor het gemak hieronder voor je gezet.

 Groepsaccommodatie ‘Het Noordhuis’ 

 Het  Noordhuis  is onze grootste accommodatie met 45 slaapplaatsen waardoor wij genoeg ruimte hebben voor jou en je groep. Maar het is ook heel bijzonder om daar te overnachten want de bedden op de slaapzalen zijn heel bijzonder. Kies je voor een bed op een hooizolder, in een bedstede of in een boomhut. Het blijft moeilijk om een bed te vinden. We hebben zowel één als tweepersoons bedden en compleet met eigen keuken, eetzaal, toiletten en douches, terras en vuurplaats ben jij van alle gemakken voorzien.

Schoolkamp Groningen, schoolkamp accommodatie, Familie accommodatie Drenthe, Kampeerboerdij bijzondere accommodatie overnachten grote groep,
vakantiehuis 10 personen, vakantiehuis 12 personen, groepsaccommodatie bijzonder overnachten vakantiehuisje natuurhuisje tiny house drenthe, weekendje weg drenthe

Groepsaccommodatie ‘De Noordhuisjes’

Drie knusse blokhutten verstopt in het groen waarin 10 tot 14 personen kunnen overnachten. Een gezellige leefruimte met keuken, houthaard en knusse zitplek maken het helemaal af. Met een privéterras en kampvuur kan je gezellig buiten zitten met je vrienden en in je eten koken in een heksenketel boven het vuur.

Natuurhuisje ‘De Jachthut’

Voor echte avonturiers hebben wij De Jachthut, een uniek huisje gemaakt van allemaal verschillende materialen en omringd door het bos waar je lekker tot rust kan komen samen met je familie of vrienden. Ook kan je buiten zitten op de veranda of een kampvuur maken.

Natuurhuisje de Jachthut
natuurhuisje huisje in het bos Drenthe overnachten tiny house huren De Moera

Natuurhuisje ‘De Moera’

Verborgen in het groen vind je De Moera, een volledig ingericht natuurhuisje  voor 4 personen met een eigen overdekte veranda waar je heerlijk kunt genieten  van de buitenlucht. Een perfecte plek voor gezinnen of kleine groepen waarbij je direct in contact komt met je omgeving.

Bijzondere accommodaties in Drenthe

Bijna iedere accommodatie is het gehele jaar te boeken.

Je wordt hier hartelijk ontvangen door ons team en wij doen ons best om je verblijf onvergetelijk te maken. Als je vragen of suggesties hebt kan je contact met ons opnemen.

Heb je er al zin in? Bekijk onze accommodaties en boek je verblijf!