Christelijke groepsaccommodatie
“het Noordhuis”

Groepsaccommodatie

Accommodaties voor kerkelijke en christelijke groepen

Met een groep vanuit de kerk op vakantie of een weekend of midweek weg naar een christelijke groepsaccommodatie? Het samenzijn met een groep is gezellig en je kunt met elkaar het geloof delen. Hoe fijn is het dan niet dat je een ruime accommodatie hebt om heen te gaan.

Het Noordhuis

Het Noordhuis is een ruime groepsaccommodatie in Drenthe.  Door de hoge ruimte met gebinten is er een prachtige akoestiek voor zang en muziek. De accommodatie ligt op een vier hectare groot terrein met heerlijke plekjes om te lezen of zitten.

Sport en spel

Het grote pluspunt van onze accommodatie en terrein zijn de sport en spelmogelijkheden met een groot grasveld, beachvolleybalveld, survivalbanen, twee zwemvijvers, boulderwand. Je kunt je met je groep uitstekend vermaken.

De faciliteiten

De christelijke groepsaccommodatie is een ruime lichte accommodatie voor groepen tot 44 personen maar je kunt er ook prima met kleinere groepen verblijven zonder je verloren te voelen in de ruimte. De Accommodatie is gevestigd in het achterste gedeelte van een verbouwde boerderij. De ruimtes zijn hoog met grote ramen en de oude gebinten geven het een rustieke uitstraling.

De accommodatie bestaat uit 4 sfeervolle slaapzalen met extra lange bedden, dikke matrassen en zachte kussens. Het klimaat op de slaapzalen is zeer prettig door de hoogte van de zalen en de grote dakramen.

We hebben 2 gescheiden doucheruimtes en een ruime keuken met allerlei faciliteiten. Ook is er een spelletjesbibliotheek waar je allerlei leuke spellen mag lenen.

Indeling slaapzalen:

1x 6 bedden

1x 14 bedden

2 x 12 bedden

Impressie van de groepsaccommodatie

Offerte aanvragen

Contactgegevens: