Familie accommodatie
Drenthe

Familie accommodatie Drenthe

Familie accommodatie Drenthe | Een plek waar je samen herinneringen kunt maken. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de grote buitenspeeltuin, terwijl de ouders in de zon of rond het kampvuur genieten van elkaars gezelschap. 

Het Noordhuis – familie accommodatie Drenthe

Het Noordhuis is een ruime groepsaccommodatie is zeer geschikt voor een familie accommodatie Drenthe met groepen tot 45 personen. Het is warm en gezellig ingericht met sloophout op de muren en warme kleuren. Mocht toevallig nu één van de kinderen in een modderpoel zijn gevallen dan kun je terecht bij de douches die van buitenaf toegankelijk zijn, handig toch? Op de bovenverdieping zijn ook nog eens vier douches.

Je verblijft in het achterste gedeelte van een verbouwde boerderij. Je kunt nog steeds de oude gebinten zien, terwijl het prettige vertoeven is in de goed geïsoleerde groepsaccommodatie met vloerverwarming en een warmtepomp. Ondanks dat er 45 personen kunnen verblijven is het ook nog steeds gezellig met een kleinere groep.

Er is een volledige ingerichte keuken, groepsruimte en voldoende douches en toiletten. Er zijn vier slaapzalen maar met tweepersoons bedden, stapelbedden en ondanks dat je met elkaar op een kamer slaapt heb je wel je privacy.

Vier hectare uniek buitenspeelterrein

Er is een geweldige buitenspeeltuin. Vier hectare met zwemplassen, sportveld, bos en survivalbanen. We horen vaak dat een verblijf van 25° Noord nooit bij één keer blijft.  De vele bijzondere plekjes om te ontdekken of om tot rust te komen onder het genot van een goed boek. Er is ook een spelletjesbibliotheek waar je gratis spelletjes, puzzels en boeken mag lenen.

Indeling groepsaccommodatie

De benedenverdieping heeft 6 douches en 6 toiletten en een volledig ingerichte keuken. Beneden is een grote recreatieruimte met een gezellig zitje en tafels en stoelen voor een gezamenlijke maaltijd of een spelletje.

De bovenverdieping heeft 4 sfeervolle slaapzalen met extra lange bedden, dikke matrassen en zachte kussens. Het klimaat op de slaapzalen is zeer prettig door de hoogte van de zalen en de grote dakramen.

Buiten vind je een overkapping, kampvuurplaats en genoeg zitjes voor een kop koffie of thee in de zon of een schaduwrijke plek met picknickbanken.

Familie accommodatie Drenthe

Offerte aanvragen

Contactgegevens: