Kampeerboerderij

Kampeerboerderij

Kampeerboerderij Drenthe | Het Noordhuis is een unieke kampeerboerderij in Drenthe op een vier hectare groot buitenspeelterrein. Daarom zijn we bij uitstek de accommodatie geschikt voor groepen met kinderen zowel voor een familieweekend, sportclub, christelijke groep als een schoolkamp. 

Het Noordhuis

Groepsaccommodatie het Noordhuis ligt aan de rand van de Hondsrug. De accommodatie is ruim, licht en gezellig ingericht met veel hout en warme kleuren. De slaapzalen zijn een verrassing met comfortabele matrassen van 2.10 meter maar je kunt met een groep overnachten in één van de slaapzalen en je hebt wel je privacy met zowel 1 als 2 persoons bedden en stapelbedden.

De slaapzalen zijn tevens heel hoog dus er is een fijn klimaat. De vloerverwarming en goede isolatie maken het comfortabel en ook duurzaam. De volledig ingerichte keuken biedt alle ruimte voor de kok maar wij kunnen ook voor jouw groep heerlijke maaltijden verzorgen.

Je kunt heel uniek overnachten want iedere slaapzaal heeft een thema zo kun je overnachten in een huisje in het bos of in een boomhut. Of ben je wel eens wakker geworden in het stro of in de koeienstal? Overnachten is bij 25° noord een heerlijke belevenis.

Het buitenterrein van de kampeerboerderij Drenthe

De kampeerboerderij heeft een eigen vuurplaats en de eerste kruiwagen hout krijg je van ons. Het terras heeft picknickbanken en gezellige zitjes voor een heerlijke kopje koffie of thee in de ochtendzon.

Het buitenterrein biedt tal van mogelijkheden met onze eigen zwemplassen, survivalbanen, sportveld en bos. Ontdekt de heerlijke plekjes om rustig te genieten of een boek te lezen terwijl de kinderen in een modderpoel duiken en de tijd van hun leven hebben. Speel gezellig een potje kubb of speel jeu du boules,  beachvolleybal of ga kajakken op de zwemplas.

Kies voor een groepsaccommodatie in Drenthe

Steeds meer mensen herontdekken de voordelen van een vakantie in Nederland. Wil je met een groep een heerlijke weekend samen vertoeven? Dan is 25° Noord in de oer provincie van Nederland de perfecte locatie voor uw vakantie! Onze kampeerboerderij in Drouwenerveen is de ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes naar het Drouwenerzand, of de zwemplas het Nije Hemelriek of ga terug in de tijd bij het Hunebedcentrum. Je kunt ook naar het klimpark of over een waterstormbaan.

Impressie van de kampeerboerderij Drenthe

Offerte aanvragen

Contactgegevens: