Overnachten
grote groep

Overnachten grote groep

Overnachten grote groep | Jullie zoeken een accommodatie waar je met je hele groep samen een weekend of midweek heen kan gaan. Wij hebben groepsaccommodatie het Noordhuis met 45 bedden.  Eventueel kun je ook de Noordhuisjes met 14 bedden bijboeken.

Het Noordhuis voor overnachten grote groep

Het Noordhuis is een ruime groepsaccommodatie in Drenthe. We hebben een grote recreatieruimte, volledig ingerichte keuken en genoeg sanitair. Onze slaapzalen zijn heel bijzonder ingericht. Een bed bij 25° Noord uitzoeken is vooral heel erg leuk want ga je slapen op een hooizolder, in een cel in de honingraat of in een bedstede. Er is genoeg keus.

Sport en spel

Het grote pluspunt van onze accommodatie is het vier hectare groot buitenspeelterrein met heel veel sport en spelmogelijkheden met een groot grasveld, beachvolleybalveld, survivalbanen, twee zwemvijvers, boulderwand. Het is een plek waar je kunt overnachten grote groep en je met je groep uitstekend kunt vermaken.

De faciliteiten

De groepsaccommodatie is een ruime lichte accommodatie voor groepen tot 45 personen maar je kunt er ook prima met kleinere groepen verblijven zonder je verloren te voelen in de ruimte. De Accommodatie is gevestigd in het achterste gedeelte van een verbouwde boerderij. De ruimtes zijn hoog met grote ramen en de oude gebinten geven het een rustieke uitstraling.

De accommodatie bestaat uit 4 sfeervolle slaapzalen die er allemaal anders uitzien. De bedden zijn extra lang, comfortabel en heel bijzonder.  Het klimaat op de slaapzalen is zeer prettig door de hoogte van de zalen en de grote dakramen.

We hebben 2 gescheiden doucheruimtes en een ruime keuken met allerlei faciliteiten. Ook is er een spelletjesbibliotheek waar je allerlei leuke spellen mag lenen.

 

Overnachten grote groep?

Offerte aanvragen

Contactgegevens: