Overnachten in de natuur

Overnachten in de natuur

Overnachten in de natuur | Je wilt wakker worden met het getjirp van vogels, als je naar buiten kijkt dan wil je alleen maar groen zien. De geuren van dennenbomen en gras. Dat is een natuurhuisje huren bij 25° Noord.

In onze unieke zelfgebouwde natuurhuisjes ben je echt even weg van de massa en de drukte. We hebben verschillende vier persoons huisjes die met liefde zijn gebouwd en ingericht. Ieder huisje heeft zijn eigen privé buitenterrein

Geen groot vakantiepark

25° Noord is geen groot vakantiepark maar heeft wel een vier hectare groot buitenspeel terrein. De huisjes staan aan de rand van het terrein zodat je afgelegen zit van activiteiten of andere accommodaties. Je hebt de plek dus helemaal voor jezelf. Je kinderen hebben geen animatie maar wel een veilige autovrije plek om buiten te spelen totdat de zon ondergaat. 

Buitenspeelterrein en overnachten in de natuur

Vier hectare terrein met een eigen zwemplas, survivalbanen, sportveld, bos, boulderwand, beachvolleybalveld en heel veel rustige, mooie en bijzondere plekjes om te ontdekken.

Natuurhuisje de Moera 4 personen

In de Moera is een heel groot raam waardoor je heerlijk naar buiten kunt kijken en dagdromen. In de winter zit je heerlijk warm bij de houtkachel terwijl de kinderen zachtjes snurken in de bedstede. Jullie slapen zelf op de vide in een kingsize tweepersoonsbed met een dakraam gericht op de donkere sterrenhemel.

Natuurhuisje de Jachthut 4 personen

De Jachthut is nog zo’n bijzonder plekje. Een A vormig huisje waarin je heerlijk spelletjes kunt doen aan de tafel en muisjes kunt tellen op de wc. (dat grapje snap je als je in de Jachthut op de wc mag komen zitten, het zijn geen echte muizen) Ook daar is een houtkachel voor de koudere avonden.

Faciliteiten overnachten in de natuur

  • Aantal bedden: 4
  • Eigen keuken incl. koelkast, elektrische kookplaat, fluitketel, percolator, afwasmiddel, thee- en hand- en vaatdoeken en servies
  • 1 toilet in het huisje.
  • 2 toiletten en 6 douches op het terrein waar je gebruik van kunt maken
  • Fijn natuurlijk licht met uitzicht op groen
  • Eigen plekje voorzien van veranda en stukje gras
  • Vrij gebruik van ons gehele terrein
  • Periode te boeken: gehele jaar

 

Overnachten in de natuur

Offerte aanvragen

Contactgegevens: