Schoolkamp
accommodatie

Schoolkamp accommodatie

schoolkamp accommodatie | 25° Noord is de ideale schoolkamplocatie. Een fijne plek om te slapen in de groepsaccommodatie op een groot natuurspeelterrein. Zoek niet verder je hebt jouw plek gevonden. Wij hebben allemaal nog goede herinneringen aan ons eigen schoolkamp. Hoe mooi is het dat je je klas met leerlingen net zulke goede herinneringen kunt geven. 25° Noord heeft een bijzondere accommodatie met een vier hectare groot buitenspeelterrein dus het is onmogelijk dat jouw leerlingen zich nog vervelen.

We hebben meerdere accommodaties die geschikt zijn voor een schoolkamp accommodatie. Heb je een kleine klas dan zijn “de Noordhuisjes” voor 14 personen heel geschikt en voor een grotere klas kun je terecht in “Het Noordhuis”.

Groepsaccommodatie het Noordhuis 45 personen

Groepsaccommodatie het Noordhuis is een ruime lichte accommodatie voor groepen tot 44 personen. Op de benedenverdieping is een volledig ingerichte keuken en een gezellige recreatieruimte. Wil je toch niet zelf koken dan kunnen wij bijvoorbeeld een heerlijke macaronimaaltijd of patat met snack op tafel zetten.  De accommodatie is gevestigd in het achterste gedeelte van een verbouwde boerderij.

Op de bovenverdieping vind je 4 slaapzalen met hele leuke bedden zo kun je slapen in een cel van de honingraat of in een bedstede of op de hooizolder. Ieder bed is weer een bijzondere plek. Ook zijn er 4 douches en een toilet boven.

Groepsaccommodatie de Noordhuisjes 14 personen

De Noordhuisjes zijn een plekje op zich. Je hebt een eigen kampvuurplaats, overkapping en terras. De huisjes komen op het terras uit. Het grootste huisje heeft een tafel met banken, een keukenblokje met koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, kookplaat en stromend water. Mocht het wat fris worden dan is er ook een houtkachel. De andere huisjes zijn slaaphuisjes voor 6 en 8 personen. Het is goed geïsoleerd, er is verwarming.

Een uniek vier hectare groot buitenspeelterrein bij je schoolkamp accommodatie

Als je bij ons komt overnachten dan mag je gratis gebruik maken van alle faciliteiten. Zo is er een eigen zwemplas, bos, sportveld, survivalbanen, boulderwand, jeu de boules en beachvolleybalveld. Er is zeker meer te ontdekken maar dat laten we aan jullie over.

Activiteiten voor je schoolkamp accommodatie

Je kunt talloze activiteiten bij ons bijboeken om je schoolkamp tot een groot succes te brengen. Je kunt bij ons klimmen, boogschieten, kanoën, vlotbouwen en varen of verken de donkere gangenstelsels in de speleobox.

Wat raden we aan om te doen in de buurt?

het Hunebedcentrum is echt een aanrader. In de expositie kun je van alles doen zoals je eigen trechterbeker in elkaar zetten en je hunebed bouwen in magnetisch zand. In het oertijdpark kun je het verleden echt beleven en zie, voel, proef en ruik je hoe de vroegere bewoners in Drenthe hebben geleefd.

Het Sabeltandtijgerspoor is ook een aanrader. Wandelen en onderweg toffe klim en klautertoestellen en het mooiste is dat deze activiteit helemaal gratis is.

Fietsen huren bij Egbert Egberts en dan op de fiets de omgeving van de Hondsrug verkennen. Het heideveld bij Drouwenerzand verkennen of de talloze hunebedden er zijn er wel 52 van in Drenthe.

Of suis door de bomen bij Klimpark Joytime in Grolloo.

Schoolkamp accommodatie | Het Noordhuis

Offerte aanvragen

Contactgegevens: