Schoolkamp
Borger

Schoolkamp Borger

Schoolkamp Borger

Zoek je een fijne plek voor een schoolkamp in Borger? Zoek niet verder en kom op schoolkamp bij 25° Noord. Het Noordhuis is één van de leukste groepsaccommodaties in Drenthe. Het grootste pluspunt van de accommodatie is de geweldige buitenspeeltuin. Vier hectare met survivalbanen, bos, zwemvijvers en sportveld met tal van sport en spelmogelijkheden.

Groepsaccommodatie het Noordhuis

De accommodatie is een ruime lichte accommodatie voor groepen tot 44 personen met een eigen keuken en grote binnenruimte. Er zijn ruim voldoende douches en toiletten.  De accommodatie is gevestigd in het achterste gedeelte van een verbouwde boerderij. De ruimtes zijn hoog met grote ramen en de oude gebinten en veel hout geven het een rustieke uitstraling.

Schoolkamp in Borger wat te doen aan activiteiten?

Je kunt niet in Borger zijn geweest zonder een bezoekje aan het Hunebedcentrum. In de expositie kun je van alles doen zoals je eigen trechterbeker in elkaar zetten en je hunebed bouwen in magnetisch zand. In het oertijdpark kun je het verleden echt beleven en zie, voel, proef en ruik je hoe de vroegere bewoners in Drenthe hebben geleefd.

Het Sabeltandtijgerspoor is ook een aanrader. Wandelen en onderweg toffe klim en klautertoestellen en het mooiste is dat deze activiteit helemaal gratis is.

Fietsen huren bij Egbert Egberts en dan op de fiets de omgeving van de Hondsrug verkennen. Het heideveld bij Drouwenerzand verkennen of de talloze hunebedden er zijn er wel 52 van in Drenthe.

Maak je schoolkamp Borger helemaal af met talloze activiteiten

Je kunt talloze activiteiten doen bij ons tijdens een schoolkamp denk aan klimmen, boogschieten, kanoën, vlotbouwen en varen of verken de donkere gangenstelsels in de speleobox. Wil je niet koken voor je kamp dan verzorgen wij graag gezonden maaltijden zoals een macaronimaaltijd, patat met snack, wrapmaaltijd of nasi en bami.

Indeling groepsaccommodatie

Sfeervolle slaapzalen met extra lange bedden, dikke matrassen en zachte kussens. Het klimaat op de slaapzalen is zeer prettig door de hoogte van de zalen en de grote dakramen.

Indeling slaapzalen:

1x 6 bedden

1x 14 bedden

2 x 12 bedden

Schoolkamp Borger | Accommodatie het Noordhuis

Offerte aanvragen

Contactgegevens: