Schoolkamp
Groningen

Schoolkamp Groningen

Schoolkamp Groningen

Een schoolkamp in Drenthe op 8 kilometer van de provincie Groningen. Een onvergetelijk schoolkamp beleef je bij 25° Noord. Het Noordhuis is gelegen op vier hectare buitenspeelterrein en dat is echt wel uniek. Zoveel sport en spelmogelijkheden zoals de survivalbanen, zwemvijvers, sportveld, bos, beachvolleybalveld, boulderwanden. Even echt lekker ongestoord buitenspelen dat kan bij 25° Noord. 

Schoolkamp activiteiten

Wil je je schoolkamp uitbreiden met tal van stoere activiteiten? Kies dan voor klimmen, boogschieten, vlotbouwen en varen, kanoën of verken de donkere gangenstelsels in de speleobox. We hebben ook toffe programma’s beschikbaar zoals een Expeditie Robinson of een Meerkamp. Speciaal afgestemd op de groep! De activiteiten worden door onze ervaren instructeurs begeleidt en zo hoef jij als docent alleen maar te genieten van de blije kinderen.

Een budget schoolkamp

We hebben speciaal voor scholen een schoolkamparrangement van 3 dagen van €37,50 per persoon. Wil je goedkoper kies dan voor maandag tot en met woensdag of ga op een ander tijdstip in het jaar zoals oktober en april. Zo kun je al op schoolkamp voor €30,- per persoon (vanaf 25 personen). Bij het schoolkamparrangement zit onbeperkt gebruik van het terrein er bij in. Wij kunnen ook zorgen voor maaltijden en activiteiten om het schoolkamp helemaal compleet te maken.

Indeling groepsaccommodatie

De accommodatie bestaat uit een fijne zitruimte, eigen keuken, toiletten en douches en 4 sfeervolle slaapzalen met extra lange bedden, dikke matrassen en zachte kussens. Het klimaat op de slaapzalen is zeer prettig door de hoogte van de zalen en de grote dakramen.

Indeling slaapzalen:

1x 6 bedden

1x 14 bedden

2 x 12 bedden

Schoolkamp Groningen

Offerte aanvragen

Contactgegevens: