Schoolkamp
Groningen

Schoolkamp Groningen

Schoolkamp Groningen | Een schoolkamp in Drenthe op 8 kilometer van de provincie Groningen. Een onvergetelijk schoolkamp beleef je bij 25° Noord. Het Noordhuis is gelegen op vier hectare buitenspeelterrein en dat is echt wel uniek. Zoveel sport en spelmogelijkheden zoals de survivalbanen, zwemvijvers, sportveld, bos, beachvolleybalveld, boulderwanden. Even echt lekker ongestoord buitenspelen dat kan bij 25° Noord

Schoolkamp Groningen activiteiten

Wil je je schoolkamp uitbreiden met tal van stoere activiteiten? Kies dan voor klimmen, boogschieten, vlotbouwen en varen, kanoën of verken de donkere gangenstelsels in de speleobox. We hebben ook toffe programma’s beschikbaar zoals een Expeditie Robinson, bushcraft of een Meerkamp. Speciaal afgestemd op de groep! De activiteiten worden door onze ervaren instructeurs begeleidt en zo hoef jij als docent alleen maar te genieten van de blije kinderen.

Een budget schoolkamp Groningen

We hebben speciaal voor scholen een schoolkamparrangement van 3 dagen van €37,50 per persoon. Wil je goedkoper kies dan voor maandag tot en met woensdag of ga op een ander tijdstip in het jaar zoals oktober en april. Zo kun je al op schoolkamp voor €30,- per persoon (vanaf 25 personen). Bij het schoolkamparrangement zit onbeperkt gebruik van het terrein er bij in. Wij kunnen ook zorgen voor maaltijden en activiteiten om het schoolkamp helemaal compleet te maken.

Indeling groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie het Noordhuis is geschikt voor groepen tot 45 personen. Er is ruim voldoende sanitair met 10 douches en 7 toiletten. Er is een eigen keuken en een binnen  en buitenruimte met tafels en stoelen waar je kunt eten of spelletjes kunt doen.

De slaapruimtes zijn echt uniek. Elke kamer heeft zijn eigen karakter en sfeer, waardoor elke keer opnieuw een aangename verrassing wacht. Betreed kamer 1, een gezellige boerderijkamer die je even terugvoert in de tijd. Met een knusse bedstede en een warme ambiance is het de perfecte plek om volledig te ontspannen. Ontdek kamer 2, een comfortabele slaapzaal waar je samen met je groep kunt genieten van een ontspannen nachtrust. Verlies jezelf in de charme van kamer 3, een betoverende boskamer compleet met een huisje en een boomhut, waar je je fantasie de vrije loop kunt laten gaan. En stap binnen in kamer 4, een gezellige stal met een hooizolder en een traditionele boerenkamer, waar je de authentieke landelijke sfeer kunt ervaren die zo kenmerkend is voor onze accommodatie.

Indeling slaapzalen:

  • 13 bedden in kamer 1
  • 12 bedden in kamer 2
  • 14 bedden in kamer 3
  • 7 bedden in kamer 4

 

Schoolkamp Groningen

Offerte aanvragen

Contactgegevens: