Tiny House huren Drenthe

Tiny house huren Drenthe

Beleef een unieke vakantie in een tiny house huren Drenthe. Wil je met je gezin, met zijn tweeën of alleen een bijzondere overnachting meemaken? De huisjes hebben alle voorzieningen zoals een toilet, ingerichte keuken, houtkachel en comfortabele bedden. De ligging in het bos met vogelgeluiden en eekhoorns om je heen maken de tiny house overnachting helemaal compleet. Onze unieke zelfgebouwde tiny houses bestaan voor driekwart uit hergebruikte materialen en de inrichting is met zorg gedaan en ook veel hergebruikte spullen. Met wie ga jij samen op vakantie in een tiny house?

Jouw tiny house huren Drenthe op een uniek terrein

Tijdens je verblijf mag je vrij gebruik maken van ons 4 hectare terrein boordevol met leuke obstakels, activiteiten en spellen. Ook mag je bijvoorbeeld een kampvuur maken voor een maaltijd, marshmallows of gewoon de gezelligheid!

Verspreid over ons terrein vind je onze groepsaccommodaties, huisjes en andere faciliteiten die speciaal ingericht zijn voor zowel grote als kleine groepen. We hebben alle ruimte om je te ontvangen.  We hebben ze voor het gemak hieronder voor je gezet.

Wat is er te doen in de buurt?

Aan de rand van de Hondsrug is genoeg te beleven. Vlakbij vind je het hunebedcentrum in Borger waar je terug naar het verleden gaat. Of maak een kanotocht of suppen op de meanderende rivier de Hunze. Ga op pad over een van deze wandelroutes of fietsroutes door Drenthe.

vakantiehuis 10 personen, vakantiehuis 12 personen, groepsaccommodatie bijzonder overnachten vakantiehuisje natuurhuisje tiny house drenthe, weekendje weg drenthe

Groepsaccommodatie ‘De Noordhuisjes’

Drie knusse blokhutten verstopt in het groen waarin 10 tot 14 personen kunnen overnachten. Een gezellige leefruimte met keuken, houthaard en knusse zitplek maken het helemaal af. Met een privéterras en kampvuur kan je gezellig buiten zitten met je vrienden en in je eten koken in een heksenketel boven het vuur.

Natuurhuisje ‘De Jachthut’

 De Jachthut is een natuurhuisje die met veel liefde is gemaakt en ontworpen. De details van bijvoorbeeld muisjes op de wc tot aan de knusse vide met bedden. Dit huisje ligt in het bos aan de rand van het terrein en er is een vuurschaal voor een kampvuurtje waar je heerlijk in weg kan dromen. Als het huisje vrij is dan slapen we er stiekem zelf ook graag in en dat zegt natuurlijk wel genoeg. 

Natuurhuisje de Jachthut
natuurhuisje huisje in het bos Drenthe overnachten tiny house huren De Moera

Natuurhuisje ‘De Moera’

De Moera is een huisje geinspireerd op een van de oudste aardewerkfabrieken van Europa: Royal Goedewaagen. Dit huisje ligt in het groen en is volledig en met zorg ingericht. Het natuurhuisje biedt plek voor 4 personen en die kunnen overnachten in een bedstede of op de vide. Er is een overdekte veranda waar je zelfs met een regenbuitje kunt genieten van het buien zijn. Een perfecte plek voor gezinnen of kleine groepen waarbij je direct in contact komt met je omgeving.

Tiny house huren Drenthe

Bijna iedere accommodatie is het gehele jaar te boeken.

Je wordt hier hartelijk ontvangen door ons team en wij doen ons best om je verblijf onvergetelijk te maken. Als je vragen of suggesties hebt kan je contact met ons opnemen.

Heb je er al zin in? Bekijk onze accommodaties en boek je verblijf!