Vakantiehuisje
Drenthe

Vakantiehuisje Drenthe

Vakantiehuisje Drenthe | Op zoek naar een vakantiehuisje in Drenthe maar niet op een groot vakantiepark en dat er wel veel te doen is. Zoek niet langer, bij 25° Noord vind je unieke vakantiehuisjes waar je met je gezin kan overnachten. 

Kies voor een vakantiehuisje in Drenthe, voor een ontspannen vakantie in de oerprovincie van Nederland. Deze provincie bewijst dat je niet ver van huis hoeft te gaan om je toch helemaal even weg te voelen. Wordt wakker met vogel getsjirp en zie de eekhoorns de boem in roetsjen.

Welk vakantiehuisje Drenthe past bij jou?

Je kunt bij ons kiezen uit meerdere zelfgebouwde unieke huisjes. Alle huisjes liggen op een vier hectare groot terrein en hebben een heerlijke privé buitenplek voor een kampvuurtje of om heerlijk even niets te doen.

De Noordhuisjes tot 14 personen

Een unieke plek om met een grotere familie of groep gezellig met elkaar samen te zijn. Comfortabele bedden maar toch een soort van blokhut idee. In het grootste huisje is een houtkachel voor de wat koudere avonden.

De Moera voor 4 personen

De Moera is een volledig ingericht huisje voor 4 personen. De luiken onder de trap verraden het al maar daar kun je slapen in een echte bedstede. Een houtkachel voor de warmte en sfeer en het slaapgedeelte boven heeft een ruim tweepersoons matras en door het dakraam kun je in slaap vallen onder de sterrenhemel.

De Jachthut voor 4 personen

De Jachthut is een A-frame cabin huisje opgebouwd voor tachtig procent uit hergebruikte materialen maar dit doet niets af aan de sfeer. Een houtkachel, een bijzondere wc en het slapen onder een puntdak maken een overnachting in dit huisje wel heel bijzonder.

4 hectare groot buitenspeelterrein bij jou vakantiehuisje Drenthe

Uniek is het vier hectare groot buitenspeelterrein met bos, zwemvijvers, survivalbanen, boulderwand en sportveld. Heerlijk ongedwongen buitenspelen, want vies worden mag. Geen auto’s op het terrein en je weer heerlijk verwonderen over wat de natuur te bieden heeft. Als ouders kun je heerlijk tot rust komen terwijl je kinderen zoveel te spelen hebben dat ze geen mobiele telefoon of laptop meer aanraken. Als je in de avond met elkaar een puzzel of spelletje wilt doen dan kun je in de gratis spelletjesbibliotheek allerlei leuke spellen, puzzels of boeken lenen voor een onvergetelijk verblijf.

Vakantiehuisje Drenthe

Offerte aanvragen

Contactgegevens: