Contact

Zien we je snel?

Je bent welkom!

Neem contact met ons op!

Wat we nog meer aanbieden

We spreken je wensen graag met je door en zorgen voor een overnachting die bij jouw past.

info@25gradennoord.nl

06 30 57 47 14

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag
9:00 tot 16:00

Naast onze overnachtingsmogelijkheden organiseren we de leukste groepsuitjes en verzorgen we ieder jaar weer verschillende zomerkampen!

Groepsuitjes

Zomerkampen

Contactformulier en onze gegevens

Interesse in een overnachting?

Contactgegevens:

Alle gegevens

Social media

Ontdek ons team

Gezina

Gezina

Grote droom van het kleine meisje Gezina: als ik later groot ben wil ik een groepsaccommodatie! Toen Ruurd Gezina ontmoette koos hij voor haar en dus óók voor die groepsaccommodatie. Sinds 2011 hebben ze samen 25° Noord.

Gezina is na 10 jaar gestopt met haar werk als docent biologie, natuur- en scheikunde op een middelbare school en werkt nu fulltime in het bedrijf.

Gezina heeft meerdere opleidingen gevolgd en is gediplomeerd buitensportinstructeur, MFA (medical first aid) instructeur en heeft meerdere cursussen gevolgd in onder ander coaching en bushcraft.

Gezina wordt ondersteund door een groep hele enthousiaste activiteitenbegeleiders!

Sharon

Sharon

Sharon houdt van dieren, eten bereiden en ze zorgt voor de finishing touch. Als je denkt dat het er zo gezellig uitziet bij ons dan zijn de credits voor Sharon. Kinderfeestjes en groepsuitjes begeleiden is haar passie en je komt haar dan ook vaak tegen.

Rene

René

René houdt wel van een beetje vies en nat worden.  En hij houdt er ook van om de deelnemers uit te dagen om net een beetje verder, harder, hoger te gaan, dan ze zelf dachten dat ze konden.

Hendriette

Hendriëtte

Deze drukke creatieveling met enigszins een telefoonverslaving zorgt ervoor dat alles online en offline perfect geregeld is. Als je naar ons belt heb je een grote kans om Hendriëtte aan de telefoon te krijgen.

Mees

Mees

Mees heeft altijd tijd voor een praatje en vindt een dag pas geslaagd als iedereen het naar zijn zin heeft. Bij een kinderfeestje zorgt hij dat niemand schoon naar huis gaat en dan is een feestje pas echt geslaagd!

11

Sarah

Sarah weet als geen ander het beste uit je naar boven te halen. Vol inspiratie en met altijd goede, creatieve en leuke ideeën. Mocht het weer anders zijn als verwacht dan gooit Sarah het hele programma om zodat iedereen alsnog buiten gewoon kan genieten!

Schietroulette

Rik

Als je Rik voor je groep hebt staan weet je zeker dat het een actief dagje wordt. Tijdens de zomerkampen weet hij op elk moment van de dag, de hele vakantie lang, de groep wel weer mee te krijgen voor een spelletje.

Ruth, Tineke en Ellen

Ellen, Ruth en Tineke

Onmisbaar en onzichtbaar zijn deze drie gezellige dames. Zij zijn de drijvende kracht achter de schone ruimtes van 25 graden Noord. Je komt ze ook wel tegen in de keuken als ze ontzettend lekkere dingen maken.

Raymond

Raymond

Raymond heeft veel met bushcraft en hij kan als geen ander brood bakken in een Dutch oven. Bij ons klust en bouwt hij heel wat mooie dingen in elkaar!

Ruurd

Ruurd

Ruurd heeft een passie voor sport en buiten zijn. Ruurd was vroeger sportdocent maar is al jaren werkzaam als fysiotherapeut in zijn eigen praktijk in Noordbroek.

Annelot

Annelot

Kijkend door de lens van de camera weet Annelot ieder moment prachtig en creatief vast te leggen. Of ze nu een gezellig uitje of ons toffe terrein in beeld brengt, met Annelot weet je zeker dat alles er perfect uitziet!

Op de kaart

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.