Kamperen

Kamperen bij 25° Noord

Kamperen bij 25° Noord | Sinds september 2023 kun je bij 25° noord kamperen met je bus camper en of kleine caravan. We hebben ook 1 tentplek op het mooiste plekje naast het water.

Kamperen bij 25° Noord

25° Noord is een plek waar je kunt genieten en onbezorgd spelen. We hebben een autovrij terrein en er zijn heel veel heerlijke plekjes om te ontdekken. Er is een zwemplas, survivalbanen, boulderwand, beachvolleybalveld, jeu de boules, sportveld en nog veel meer. Maar er zijn ook heerlijke rustige plekjes waar je heerlijk kan wegdromen. We zijn een kindvriendelijk en kinderrijk terrein dus je zal zeker kinderen tegenkomen al zijn het onze eigen kinderen.

We hebben 8 plaatsen voor een buscamper tot 6 meter en/of een kleine caravan tot 6 meter. 6 daarvan zijn een plekje met stroom en 2 zonder stroom.  Je hebt een eigen plekje heerlijk beschut in het groen. Daarnaast hebben we ook 3 tentplekjes op hele mooie plekjes.

Faciliteiten en kamperen

We hebben een verwarmde douche en toiletruimte waar je geen muntjes voor nodig hebt. We hebben geen stortplaats voor een chemisch toilet. Er is gratis wifi en die werkt ook nog op de camperplaatsen. Op verzoek kan er een patat met snacks gebakken worden of warme broodjes in de ochtend. Als je even overlegt is er vaak veel bij ons mogelijk.

Kampeerregels

  • Barbecueën is mogelijk, mits jouw medekampeerders er geen hinder van ondervinden. Tip: zet voor de zekerheid een emmer wat klaar. Bij droogte kan het gebruik van de barbecue verboden worden.
  • Je bent van harte welkom vanaf 13 uur en vertrek is voor 11 uur.
  • Gasten van 25 graden noord zijn zelf verantwoordelijk voor schade en/of verlies van eigendommen op het terrein. Aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissing e.d. van zich op het terrein bevinden goederen óf voor ongeval van mens of dier, aanvaarden wij niet. Je dient zelf te zorgen voor de benodigde verzekeringen. Bij het niet naleven van de voorwaarden en/of het veroorzaken van overlast, kan de beheerder een ieder de toegang tot het verblijf bij 25 graden noord ontzeggen zonder restitutie.
  • Wij vinden het milieu erg belangrijk en dat vind jij vast ook. Daarom vragen we je een steentje bij te dragen om ook aan het milieu en de natuur te denken. Wil je daarom afval scheiden, Bomen laten groeien en geen waslijn tussen jonge aanplant, terrein schoon te houden van afval, papier en sigaretten en niet onnodig water te verspillen.
  • Na 22 uur is het stil op het terrein. Houd er rekening mee dat geluiden snel hard klinken, zeker als het stil is. Tussen 22.00 uur en 8.00 uur is het niet toegestaan om met een gemotoriseerd voertuig over het terrein te rijden.
  • Muziek mag alleen afgespeeld worden op achtergrondgeluid en zodanig dat er een ander er geen last van heeft.

Vier hectare uniek buitenspeelterrein

25° Noord heeft een heel bijzonder natuurspeelterrein in Drenthe. Het grootste pluspunt van de accommodatie is de geweldige buitenspeeltuin. Vier hectare met survivalbanen, zwemplassen, bos , boulderwand, sportveld en bijzondere plekjes om te ontdekken. Fijne plekken om rustig een boek te lezen terwijl kinderen over een modderpoel zwaaien en echt plezier maken.

Kamperen bij 25° Noord

Kamperen direct boeken