Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Overnachten bij 25 Graden Noord

25° Noord is een heerlijke plek voor een schoolreisje, club- of sportweekend, familiereünie, vriendenuitje of werkweek.

De boerderij van 25° Noord ligt op 2 hectare eigen terrein met heel veel mogelijkheden voor sport en spel.

Activiteiten op locatie

We organiseren activiteiten voor alle soorten groepen maar je mag ook zelf je activiteiten op ons terrein organiseren. Van de jeu de boules baan, het sportveld, het beachvolleybalveld, de survivalbanen en de zwemvijver mag vrij gebruik gemaakt worden tenzij er op dat moment andere groepen zijn die activiteiten geboekt hebben op ons terrein.

Ga je zelf met je groep koken of kies je voor heerlijke maaltijden voor het gemak. Alles is mogelijk bij 25° Noord.

Veiligheid voorop

Ons gehele team heeft een BHV certificering. We weten dus allemaal wat we moeten doen in bepaalde situaties. Zo kun jij met een gerust hart bij ons komen overnachten.

Lekker slapen in Drenthe

Ontdek ons team

Gezina

Gezina

Grote droom van het kleine meisje Gezina: als ik later groot ben wil ik een groepsaccommodatie! Toen Ruurd Gezina ontmoette koos hij voor haar en dus óók voor die groepsaccommodatie. Sinds 2011 hebben ze samen 25° Noord.

Gezina is na 10 jaar gestopt met haar werk als docent biologie, natuur- en scheikunde op een middelbare school en werkt nu fulltime in het bedrijf.

Gezina heeft meerdere opleidingen gevolgd en is gediplomeerd buitensportinstructeur, MFA (medical first aid) instructeur en heeft meerdere cursussen gevolgd in onder ander coaching en bushcraft.

Gezina wordt ondersteund door een groep hele enthousiaste activiteitenbegeleiders!

Ruurd

Ruurd

Ruurd heeft een passie voor sport en buiten zijn. Ruurd was vroeger sportdocent maar is al jaren werkzaam als fysiotherapeut in zijn eigen praktijk in Noordbroek.

Raymond

Raymond

Raymond heeft veel met bushcraft en hij kan als geen ander brood bakken in een Dutch oven. Bij ons klust en bouwt hij heel wat mooie dingen in elkaar!

Mees

Mees

Mees is de zomerkamp coördinator. Hij heeft altijd tijd voor een praatje en vindt een dag pas geslaagd als iedereen het naar zijn zin heeft. Ook is hij niet vies van woordgrapjes.

Rene

René

René houdt wel van een beetje vies en nat worden.  En hij houdt er ook van om de deelnemers uit te dagen om net een beetje verder, harder, hoger te gaan, dan ze zelf dachten dat ze konden.

Schietroulette

Rik

Als je Rik voor je groep hebt staan weet je zeker dat het een actief dagje wordt. Tijdens de zomerkampen weet hij op elk moment van de dag, de hele vakantie lang, de groep wel weer mee te krijgen voor een spelletje.

Ruth, Tineke en Ellen

Ruth & Oksana

Onmisbaar en onzichtbaar zijn deze twee gezellige dames. Zij zijn de drijvende kracht achter de schone ruimtes van 25 graden Noord. Je komt ze ook wel tegen in de keuken als ze ontzettend lekkere dingen maken.

(De foto is verouderd. Oksana staat niet op deze foto.)

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.