Schoolkamp
Drenthe

Schoolkamp Drenthe

Schoolkamp Drenthe | 25° Noord is al jarenlang de ideale plek voor een schoolkamp Drenthe. We zetten graag de voordelen op een rij.

  1. Het grootste pluspunt van de accommodatie is de geweldige buitenspeeltuin. Vier hectare met survivalbanen, bos, zwemvijvers en sportveld met tal van sport en spelmogelijkheden. Dit mag je allemaal gratis gebruiken als je bij ons overnacht.
  2. Veel soorten groepsactiviteiten bij te boeken. Onze schoolkamp arrangementen hebben tal van leuke activiteiten zoals kanoën, klimmen, boogschieten, vlot bouwen en varen, samenwerkingsspellen, de speleobox, suppen en survival.
  3. Betaalbaar. Een halve midweek van maandag t/m woensdag kost €37,- p.p. en van woensdag t/m vrijdag €39,50 maar kies je voor een verblijf in oktober t/m april dan kun je al voor €30,- p.p. overnachten en gebruik maken van alle faciliteiten van het terrein. Dus voor ieder budget een passend schoolkamp.
  4. Maaltijdverzorging, zodat jij als docent de focus kan houden op de leerlingen. Wij koken een gezonde en lekkere maaltijd en het enige wat jullie nog hoeven te doen is de afwas. Maar gezellig samen koken kan natuurlijk ook.
  5. Flexibiliteit en Maatwerk: We begrijpen dat elk schoolkamp uniek is en daarom bieden we flexibele en op maat gemaakte programma’s. Of je nu een programma wilt dat zich richt op natuureducatie, teambuilding of een combinatie van beide, wij passen ons aan jouw wensen en doelen aan om een onvergetelijk schoolkamp te creëren.

Groepsaccommodatie het Noordhuis tot 45 personen

De accommodatie is een ruime lichte accommodatie voor groepen tot 45 personen met een eigen keuken en grote binnenruimte. Er zijn ruim voldoende douches en toiletten.  De accommodatie is gevestigd in het achterste gedeelte van een verbouwde boerderij. De slaapzalen zijn uniek en iedere kamer is geheel in thema. We horen altijd enthousiaste kreten als de leerlingen de kamers bekijken.

Wat nog meer te doen tijdens een schoolkamp Drenthe?

Wij vinden het Hunebedcentrum  echt een aanrader! In de expositie kun je van alles doen zoals je eigen trechterbeker in elkaar zetten en je hunebed bouwen in magnetisch zand. In het oertijdpark kun je het verleden echt beleven en zie, voel, proef en ruik je hoe de vroegere bewoners in Drenthe hebben geleefd.

Het Sabeltandtijgerspoor is een avontuurlijk wandelpad met klim en klauter onderdelen. Dit pad is geheel gratis!

Kom op de fiets of huur Fietsen bij Egbert Egberts. Verken de omgeving van de Hondsrug en bezoek een aantal hunebedden.

Maak je schoolkamp Drenthe helemaal af met talloze activiteiten

Je kunt veel activiteiten bijboeken bij 25° Noord zoals  klimmen, boogschieten, kanoën, vlotbouwen en varen. Voor degenen die houden van het verkennen van mysterieuze ondergrondse gangen, hebben we zelfs een speleobox beschikbaar. En als je geen zin hebt om te koken tijdens jouw kamp, kun je gerust op ons rekenen. Wij verzorgen graag gezonde maaltijden, zoals een heerlijke macaronimaaltijd, patat met een smakelijke snack, een smaakvolle wrapmaaltijd of een nasi- en bamimaaltijd.

Indeling slaapzalen

Indeling slaapzalen:

  • kamer 1: 13 bedden
  • kamer 2: 12 bedden
  • kamer 3: 14 bedden
  • kamer 4: 7 bedden

Boek nu jouw schoolkamp Drenthe

Wacht niet langer en boek nu bij 25° Noord, dé ideale schoolkamplocatie in het prachtige Drenthe. Geef jouw leerlingen een onvergetelijke ervaring te midden van de natuur. Met een scala aan activiteiten een unieke groepsaccommodatie en vriendelijke begeleiding, zorgen wij ervoor dat het schoolkamp een succes wordt. Laat ons jou helpen bij het plannen en organiseren van een onvergetelijk schoolkamp. Bezoek onze website natuurhuisjes-drenthe.nl en reserveer vandaag nog jouw plek bij 25° Noord.

Boek hier jouw schoolkamp Drenthe

Hieronder kun je jouw kamp geheel vrijblijvend voor 7 dagen vastleggen.

Schoolkamp Drenthe | Accommodatie het Noordhuis

Offerte aanvragen

Contactgegevens: